Molenplaats

 

De Molenplaats is de ideale plek voor een kopje koffie of een lekkere lunch. Neem een heerlijk vers broodje dat is gebakken met biologisch meel van onze eigen molen. Gezellig in de sfeervolle ingerichte binnenruimte of bij mooi weer op het terras.

 

In de Molenplaats zijn ook boeken, kaarten en geschenkartikelen te koop. In onze informatiehoek vind je van alles over wandelen en fietsen in de omgeving en groen in Arnhem. Kinderen vermaken zich prima in de leuke speelhoek of buiten bij de Jansbeek.

Ook is er altijd iemand aanwezig waar je terecht kunt voor informatie over wandelingen.

De Molenplaats is open van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Honden zijn van harte welkom, maar dan wel aangelijnd!

VERGADERRUIMTE ARNHEM

 

Voor een bespreking of vergadering huur je één van de zalen in de Molenplaats. Uiteraard voorzien van alle audiovisuele apparatuur en goede wifi.

KINDERACTIVITEITEN

 

Wil je een smartphone speurtocht in het park of een speurtocht op papier? Beestjes vangen in de beek? Een bootje maken van hout? Bijna alles kan!

Deze prachtplek vind je op nog geen 5 minuten lopen van het centrum en van het Centraal Station. De trolleybus (lijn 9) stopt bijna voor de deur.

MEER INFO

OVER VERHUUR VAN ONZE RUIMTES?

 

LAAT EEN BERICHT ACHTER.