Verbouwing-Juli-2020_A-Beautiful-Mess_Ar

A Beautiful Mess.


Molenplaats Sonsbeek heeft sinds juli 2020 een nieuw restaurant: A Beautiful Mess. 

Bij A Beautiful Mess kun je lekker eten op een mooie plek. A Beautiful Mess is onderdeel van Refugee Company. Via leerwerktrajecten biedt Refugee Company mensen met een vluchtelingenachtergrond een veilige plek richting economische en sociale zelfstandigheid.

Het restaurant is vanaf 10 juli open van dinsdag t/m zondag van 9:00 – 17:00 uur. De komende weken eerst voor koffie, taart, bier en wijn. In ieder geval vanaf 1 augustus kan je er ook terecht voor een uitgebreide lunch. De kaart is gebaseerd op de Midden-Oosterse keuken, en de gerechten zijn verrukkelijk!

Meer weten over A Beautiful Mess? Klik hier. 

VERGADERRUIMTE ARNHEM

 

Voor een bespreking of vergadering huur je één van de zalen in Molenplaats Sonsbeek. Uiteraard voorzien van alle audiovisuele apparatuur en goede wifi.

KINDERACTIVITEITEN

 

Wil je een smartphone speurtocht in het park of een speurtocht op papier? Beestjes vangen in de beek? Een bootje maken van hout? Bijna alles kan!

Deze prachtplek vind je op nog geen 5 minuten lopen van het centrum en van het Centraal Station. De trolleybus (lijn 9) stopt bijna voor de deur.

MEER INFO

OVER VERHUUR VAN ONZE RUIMTES?

 

LAAT EEN BERICHT ACHTER.