Vrijwilligers gezocht!

HORECAMEDEWERKER

 

Als gastheer/gastvrouw zorg je dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Je serveert dranken en broodjes en je ontvangt gasten.

Je werkt in het horecateam met collega’s die van aanpakken weten, gastvrij zijn en gevoel voor humor hebben. Zij maken je graag wegwijs in het horecavak.

Een opleiding of ervaring in de horeca is geen noodzaak, wél inzet en sociale vaardigheden. We verwachten dat je minimaal 2 dagdelen per week beschikbaar bent.

> Mail ons!

MEDEWERKER MOLEN

 

Onderdeel van de Molenplaats is de Witte Watermolen, waarin graan wordt gemalen en meelproducten te koop zijn. Bij de molen is plaats voor nieuwe vrijwilligers.

 

Als medewerker molen assisteer je de molenaar. Je ontvangt bezoekers en vertelt over de geschiedenis en de werking van de molen.

 

Ben je geïnteresseerd in het molenaarsvak en vind je het leuk om met mensen om te gaan? Dan kun je bij Molenplaats aan de slag en ervaring opdoen in een van de oudste werkende watermolens van Nederland.

> Mail ons!

TORENGIDS BELVEDERE

Als torengids verzorg je – in tweetallen - een aantal zondagen per jaar tussen 14.00 uur en 16.00 uur de rondleidingen op de Belvedère in het Sonsbeekpark.

Je vertelt over de geschiedenis van de toren en landgoed Sonsbeek en beantwoordt vragen van bezoekers. 

Wij zoeken iemand zonder hoogtevrees en met een redelijke conditie, die graag een boeiend verhaal vertelt en affiniteit heeft met natuur en cultuur. 

Zie ook Gelderland helpt.

> Mail ons!

INKOPER HORECA

Ben jij diegene die voor ons de wekelijkse inkoop voor de horeca komt verzorgen?

Let jij erop dat de voorraad niet te groot wordt, zodat er niets hoeft te worden weggegooid?

Zorg jij ervoor dat, ondanks die gecontroleerde voorraad, onze horeca-vrijwilligers (bijna) nooit nee hoeven te verkopen?

En ben jij circa 2 dagdelen per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

> Mail ons!

MEDEWERKER INFOPUNT WANDELEN & GROEN

 

Voor het Infopunt Wandelen en Groen zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die zelfstandig alle voorkomende werkzaamheden kunnen verrichten. Deze werkzaamheden bestaan uit: bezoekers te woord staan en informatie verstrekken over wandelen in Park Sonsbeek en andere Arnhemse parken en bossen, fietsroutes, de activiteiten van Molenplaats Sonsbeek en alle groene activiteiten in Arnhem, het aannemen en doorschakelen van de telefoon en het bijhouden van de kinderhoek en de winkel.

Kortom: een veelzijdige functie voor een leuke en communicatief vaardige gastvrouw/man.

 

> Mail ons!

REDACTEUR

Als redacteur ben je verantwoordelijk voor alle interne en externe informatie: de website en sociale media. Je maakt teksten voor persberichten, flyers en posters, het personeelsblad en andere publicaties. Ook denk je mee over het communicatiebeleid van Molenplaats. 

Wij zoeken iemand met kennis van en ervaring met het schrijven van (web)teksten.

 

> Mail ons!

SOCIAL MEDIA SPECIALIST

Is het beheren van sociale media voor jou dagelijkse kost? Ben je 1 of 2 dagdelen per week beschikbaar? Ben je creatief? Vind je het leuk om samen te werken met onze communicatievrijwilligers?

Weet je wat er in Arnhem leeft, en kun je daarin aansluiting vinden met Molenplaats Sonsbeek?

 

Dan zijn we op zoek naar jou!

> Mail ons!

VRIJWILLIGER ALGEMEEN

Wij zoeken doorlopend leuke nieuwe collega's. Staat jouw droom-vacature hier niet tussen? Voel je vrij om ons van jouw vaardigheden op de hoogte te stellen.

Kun je en wil je iets doen voor Molenplaats Sonsbeek? Er staat een groot en ervaren team klaar dat je graag snel wegwijs maakt in alle werkzaamheden van de Witte Watermolen en de Molenschuur.

We zijn benieuwd naar je!

> Mail ons!